MENU

Zomerweek Mandala - Numerologie

Leven vanuit je Hart – Liefde is gezond! 
In deze zomerweek is het thema de Liefde en te leven vanuit je hart. We gebruiken diverse manieren om dit thema te onderzoeken en maken collages, tekeningen of een schilderij.


Deze Zomerweek Numerologie staat in het teken van Geboortegetallen en Veranderingsprocessen door het leven heen. De Coronacrisis verandert misschien veel in je leven, maar biedt ook kansen, hoe transformeer jij mee met deze nieuwe tijd? Deel jouw verhaal in je Numerologietekening en geniet van onderlinge uitwisseling, inzichten en dans op muziek.

Werken met Geboortegetallen zet jouw veranderproces in het licht. Het ieder jaar terugkeren van je geboortejaar in een nieuwe context geeft je weer inspiratie hoe je dat jaar goed aan kunt gaan,.

Ook in de religies zijn getallen van groot belang. Ze worden gezien als belangrijke sleutels op weg naar een (innerlijk) rijk leven en brengen de mens op een dieper niveau van zelfkennis. Groei en zelfoverwinning is in de religie een groot thema. Denk hierbij aan de verandering tussen de seizoenen, de veranderingsprocessen in ons fysieke bestaan van geboorte: eitje, embryo, foetus, baby etc. naar volwassenheid. De Mens die leeft vanuit zijn verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven en dat van anderen daarbij ook in het oog houdt. Dit is ook weer de cirkel van bestaan in de vorm van begin en eind – ronding in de mandala (het eeuwige voorstellend) of het vierkant – het omzetten van het idee in het aardse – de materie, maar nu door middel van je persoonlijke geboortegetallen.

Programma

Vrijdagmiddag
Aankomst - kaart - aanwezigheid verklaren aan de hand van je symbool - 1ste Numerologie oefening: je geboortegetallen en geboortejaar- verandering in het licht van de geest – Nú Moment

Vrijdagavond
Evaluatie van de tekenoefening en getallen en afsluiting van de dag.

Zaterdagochtend
Kaart –Je Geschenk-, Talent- en Lotgetal - uitleg en inventarisatie – meditatie door Yvonne
2de Numerologie oefening- start Mandalatekening van je proces vóór Corona tot nu toe – je 1ste Numerologietekening

Zaterdagmiddag
Verder tekenen – Dans & Muziek – Kaart trekken

Zaterdagzavond
Evaluatie van de tekening en afsluiting van de dag  

Zondagochtend
Bijwonen van de Kerkdienst indien gewenst en mogelijk
Kaart – uitleg en inventarisatie van te nemen stappen voor dit nieuwe jaar – je Nú moment en je kansen. Kan het ook beiden zijn?   Eventueel nog een kaart trekken.
Teken je mandala die de kansen in beeld brengt en je helpt ze in je leven te integreren, zodat de omzetting via je brein en hart kan plaatsvinden.  

Zondagmiddag
Verder tekenen – Dans & Muziek – Kaart trekken

Zondagavond
Evaluatie van de tekening – inzicht uitspreken en afsluiting van de dag

Maandagochtend
Kaart – uitleg en inventarisatie van je inzichten – welke verandering wil jij vanaf nu in je leven aanbrengen? Hoe ga je te werk?
De Assen en Drempels – wat betekenen ze voor jou?
We tekenen en kleuren het Pentagram en zien hoe we door kunnen groeien door onze getallen te verinnerlijken.

Maandagmiddag
Verder tekenen – Dans & Muziek – Kaart trekken

Maandagavond
Evaluatie van de tekening – inzicht uitspreken en Afsluiting met Muziek & Dans

DIinsdagochtend
Kaart – uitleg en inventarisatie en delen van inzichten. Afmaken van tekeningen en een Affirmatie omzetten in een kleine meditatietekening.
Afsluiting met Muziek & Dans

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona

We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Kosten

  • € 369,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 449,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 529,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Danka Hüsken-Smit is psychosociaal docent/therapeut en auteur en aangesloten bij de Vereniging Tekentaal. Zij heeft verscheidene boeken op haar naam staan, waaronder het Groot Mandala Basisboek.

    Yvonne van Stiphout Boos is creatief kunstzinnig therapeut en heeft jarenlange ervaring met meditaties en sacred dans.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld