MENU

Zomerweek Mandala vanuit de bron van Liefde en Licht

Numerologie in Lichtkrachtkaarten - Neem je verantwoordelijkheid en vier het leven. In deze zomerweek onderzoek je de kracht van Numerologie en Tekentaal in lichtkrachtkaarten. Versterk je positieve kijk op het leven; zie mogelijkheden om er uitdrukking aan te geven.


Deze Zomerweek Numerologie staat in het teken van Geboortegetallen en Veranderingsprocessen door het leven heen. Veranderingen in je leven kunnen soms lastig zijn, maar bieden ook kansen, hoe transformeer jij mee met deze nieuwe tijd? Deel jouw verhaal in je Numerologietekening en geniet van onderlinge uitwisseling, inzichten en dans op muziek.

Werken met Geboortegetallen zet jouw veranderproces in het licht. Het ieder jaar terugkeren van je geboortejaar in een nieuwe context geeft je weer inspiratie hoe je dat jaar goed aan kunt gaan,.

Ook in de religies zijn getallen van groot belang. Ze worden gezien als belangrijke sleutels op weg naar een (innerlijk) rijk leven en brengen de mens op een dieper niveau van zelfkennis. Groei en zelfoverwinning is in de religie een groot thema. Denk hierbij aan de verandering tussen de seizoenen, de veranderingsprocessen in ons fysieke bestaan van geboorte: eitje, embryo, foetus, baby etc. naar volwassenheid. De Mens die leeft vanuit zijn verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven en dat van anderen daarbij ook in het oog houdt. Dit is ook weer de cirkel van bestaan in de vorm van begin en eind – ronding in de mandala (het eeuwige voorstellend) of het vierkant – het omzetten van het idee in het aardse – de materie, maar nu door middel van je persoonlijke geboortegetallen.

Programma

Donderdagavond
- INTRO Thema - Kaartlegging

Vrijdag
ochtend - Herhaling basis Numerologie – meditatie (Yvonne)
Middag - Persoonlijke jaargetallen
Avond - Evaluatie van de dag

Zaterdag
Ochtend - Tekenen jaargetallen – meditatie (Yvonne)
Middag - Uitwisseling van getallen en tekeningen
Avond - Evaluatie en kaartlegging persoonlijk

Zondag
Ochtend - PENTAGRAM – Yvonne – meditatie?
Middag - Vervolg Pentagram
Avond - Evaluatie en vragenuurtje

Maandag
Ochtend - Mindmap PENTAGRAM – vragen persoonlijk
Middag - Mindmap ZESSTER – vragen verantwoordelijkheid

Afsluiting met Lichtkrachtkaarten.


Meer informatie

Datum

 • Donderdag 4 augustus 19.30 uur t/m maandag 8 augustus 2022 13.30 uur
  Code: 22183

Kosten

 • € 489,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
 • € 589,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
 • € 659,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
 • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Danka Hüsken-Smit is psychosociaal docent/therapeut en auteur en aangesloten bij de Vereniging Tekentaal. Zij heeft verscheidene boeken op haar naam staan, waaronder het Groot Mandala Basisboek.

  Yvonne van Stiphout Boos is creatief kunstzinnig therapeut en heeft jarenlange ervaring met meditaties en sacred dans.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld