MENU

Zomerweek Zin in zingen

Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit.

In de maanden juli en augustus is het niet mogelijk een extra voor- en/of na-overnachting bij te boeken.


Een week samen klinken, zingen en improviseren, ontspannen en met plezier. We zingen wereldmuziek en klassiek. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en goed stemgebruik. In een soort ‘masterclass’ ontdek je misschien nieuwe kanten van je zingen.

‘De stem is de spiegel van de ziel’ (Alfred Wolfsohn). Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

Deze week is geschikt voor mensen met enige zang/koorervaring en gevorderden. Wie wil, kan van tevoren de bladmuziek bestuderen van sommige liederen die we gaan zingen. Stuur daarvoor een mail naar Frohmut.

We sluiten af met een klein concert in de prachtige kloosterkapel.

Mensen zonder ervaring zijn welkom en komen tot hun recht in het Weekend Zin in zingen (20 t/m 22 december 2024)


Meer informatie

Datum

  • Woensdag 31 juli 15.30 uur t/m zondag 4 augustus 2024 16.00 uur
    Code: 24133

Kosten

Meer info over tarieven

  • € 529,- Tarief A
  • € 649,- Tarief B
  • € 709,- Tarief C
  • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Frohmut Knie, zangdocente en dirigente uit Arnhem, leidt drie koren Zingen voor je Leven in Arnhem, Ede en Nijmegen en dirigeert het vrouwenkoor Klankkleur in Arnhem, verder geeft ze ook zangles in Arnhem. www.frohmut-stem.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld