MENU

Zomerweek Zin in zingen

Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit. Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen.


Een week samen klinken en zingen, eenvoudig en speels. We sluiten af met een klein concert in de prachtige kapel.

Het Dominicanenklooster biedt ons ruimte en rust om de stemmen te laten klinken en ze te laten horen. Geniet van het zingen, vrij en voluit. Samen met de groep kan het feest beginnen. Met speelse oefeningen ervaar je verschillende klanken die in de liederen weer terug komen. Er is ruimte voor individuele aandacht en een ieder kan zijn eigen stappen zetten in het proces.

Met meerstemmige liederen uit verschillende culturen bouwen we een mooi repertoire op. De meer gevorderde zangers en zangeressen kunnen van tevoren partituren toegestuurd krijgen (geef dat bij opgave aan). Voor het instuderen is wel enige stem- en muziekkennis nodig.

Improviserend prikkelen we de fantasie en laten we ons in het moment verrassen. Iedere keer is het anders, luisteren en durven. Blij verrast wat er allemaal gebeurt.


Meer informatie

Datum

  • Woensdag 10 juli 14.00 uur t/m zondag 14 juli 2019 16.00 uur
    Code: 19045

Kosten

Begeleiding


  • Frohmut Knie, zangdocente en dirigente uit Arnhem, leidt drie koren Zingen voor je Leven in Arnhem, Ede en Nijmegen en dirigeert het vrouwenensemble Vocal Impulse in Zutphen, verder geeft ze ook zangles in Arnhem. www.frohmut-stem.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld