MENU

Boekpresentatie DRIJF-VEER

Wees niet bang!

Dat gedachten van angst en bangigheid sluipenderwijs het hoofd in kruipen, is een natuurlijke ontwikkeling. Mensen die een dagje ouder worden zien meer gevaren.

Maar toch …

Ik zie steeds vaker beren op de weg. Ik word bezorgder. Misschien lees ik teveel kranten, luister te veel radio. Weet ik te veel over wat er in de wereld gaande is? Op verschillende manier geven de woorden ‘wees niet bang’ steun en een duwtje in de rug. Elke dag in vertrouwen leven, hoe mooi zou dat zijn!


Graag nodigen wij u uit voor de boekpresentatie van 
DRIJF-VEER
De angst voorbij


geschreven door Holkje van der Veer OP

Met medewerking van:
- Elske te Lindert (muziek sopraan en piano)
- Sipke Draisma (presentatie en interview)
- Joost Jansen (uitgeverij Berne Media)


Uit de voorstelling Cabaretiers en andere Predikers:
- Patrick Nederkoorn (cabaretier)
- Holkje van der Veer (Prediker)

Toegang gratis

Graag vooraf aanmelden per e-mail: holkjevanderveer@gmail.com

Over het boek DRIJF-VEER
‘Wees niet bang! Heb moed en wees stoer.’

In dit boek verkent de dominicanes Holkje van der Veer op haar eigen creatieve manier wat deze woorden zoal oproepen, zoals schaamte, onzekerheid, zwijgen, maar ook moed en vertrouwen. Ze luistert naar verhalen van ervaringsdeskundigen, waaronder een bootvluchteling, een verpleegkundige en een student die wacht op een medische ingreep. Het gaat om de moed om te vluchten, de moed om vol te houden, de moed om opnieuw te beginnen. Ze maakt daarbij gebruik van Bijbelcitaten, gedichten, observaties en eigen inzichten. Verlangend naar vertrouwen, voorbij de angst, neemt zuster Holkje je mee op haar reis.

Over Holkje van der Veer
Holkje van der Veer (1960) studeerde cultureel en agogisch werk en theologie. In 1996 trad ze in als dominicanes. Eerder verscheen van haar hand: Veer-kracht. Spiritueel leven met een bijzonder lichaam (Berne Media, 2016) en Verlangen als antwoord (Ten Have, 2013). Meer informatie: www.holkje.nl


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 23 november 2019 van 14.30 - 17.30 uur

Kosten

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld