MENU

Zomerweekend bewegen en bewogen worden

Lekker het leven voelen stromen door je hele lijf! In deze weekendretraite tunen we in op wat er in jou meer wil bewegen en bewogen worden. Dat doen we aan de hand van de verstilling in onszelf om vanaf die plek weer ruimte te maken voor energie waar we anders niet zo snel bijkomen.

In de maanden juli en augustus is het niet mogelijk een extra voor- en/of na-overnachting bij te boeken.


We bewegen en dansen letterlijk het lichaam wakker, zodat je het leven door je heen voelt stromen. Er is ruimte en aandacht om nòg fijner af te stemmen op wat het lichaam wil en nodig heeft. Ook afstemmen op een ander is deze dagen onderdeel, in het onderzoek hoe jouw gevoeligheid zich gedraagt in contact met de ander.

Spelen met vrijheid en verbinding in het contact met de ander om juist in jezelf meer ruimte en bedding te vinden.

Meditatie, inquiry, dans, klank en beweging zijn elke dag onderdeel. Alles om nog meer onze zintuigen wakker te maken en meer levendigheid uit te nodigen. Er valt zoveel meer te beleven als we ons openen voor levendigheid, raakbaar zijn, stromen en bewogen worden.

En natuurlijk kan er ook fysieke beperking of verkrampingen voorbijkomen die aandacht vraagt. Door deze in te sluiten en er met mildheid naar te kijken kunnen we ruimte maken en ontdekken wat de schoonheid erin is. Zowel pijn als vreugde kun je uitnodigen en uitdrukken in de dans.

Expres yourself!

Open voor alle leeftijden en ieder mens met zijn eigen mogelijkheden.

Welkom als je graag wilt bewegen en bewogen worden.


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 30 augustus 19.30 uur t/m zondag 1 september 2024 16.00 uur
    Code: 24247

Kosten

  • € 369,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 439,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 489,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Helmie Willems is trainer, coach, trainingsacteur, heler bij verstoorde verbindingen en enthousiast beweger. In het begeleiden van anderen is zij gericht op het verbinden van hoofd en lichaam om voelbare transformatie te ondersteunen. www.meerinverbinding.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld