MENU

Online proeverij: Kennismaken met systeemsensitief werken

Systeemsensitief werken, wat is dat en wat kun je ermee? In deze korte online proeverij maak je kennis met de uitgangspunten en toepassingsmogelijkheden van systeemsensitief werken. Voor psychologen, geestelijk verzorgers, mindfulnesstrainers, vitaliteitstrainers, coaches en overige geïnteresseerden.
Deze online proeverij is een inleiding op het 4-daagse professionaliseringstraject 'Systeemsensitief werken, de mens teruggeven aan zichzelf' (www.demildeorganisatie.nl/aanbod/professionaliseringstraject/ ). Je krijgt een beter beeld van wat systeemsensitief werken inhoudt, wat de meerwaarde ervan is en voor welke doelgroepen deze manier van werken geschikt is. Ook krijg je meer inzicht in de ontstaansgeschiedenis van systeemsensitief werken. De proeverij bestaat uit een inhoudelijke inleiding waarna je gelegenheid hebt om vragen te stellen. Van harte welkom!

Aanmelding en vragen
De online proeverij is een initiatief van De Milde Organisatie, een bedrijf dat is gehuisvest in het Patershuis (de ‘ondernemersvleugel’ van het Dominicanenklooster). Aanmelding verloopt ook via De Milde Organisatie.  Het maximale aantal deelnemers is 25.
Ook kun je uiteraard altijd contact opnemen met de docent: angela@demildeorganisatie.nl.

Je bent van harte welkom!


Meer informatie

Kosten

Meer info over tarieven

  • Gratis deelname  € 0,-

Begeleiding


  • Angela Stoof is oprichter en eigenaar van De Milde Organisatie, een kennis- en expertisecentrum op het gebied van de menselijke maat en systeemverandering in organisaties. Ze heeft onder andere een achtergrond in Cognitieve Psychologie, Theologie en Informatiekunde. In 2017 besloot ze om haar baan in het hoger beroepsonderwijs te beëindigen. Sindsdien houdt ze zich bezig met professionals die vastlopen binnen weerbarstige werkomgevingen. 
    www.demildeorganisatie.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld