MENU

Weekend Zin in zingen

Ervaar de vreugde van het samen zingen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit!
Een weekend samen zingen, klanken maken, ontspannen en met plezier. Goede ademhaling en stemgebruik zijn ook aandachtspunten. We zingen van wereldmuziek tot klassiek, één- en meerstemmig. Er is veel ruimte voor individuele aandacht, zodat iedere stem tot ontplooiing kan komen. 

Deze week is geschikt voor mensen zonder en met enige zang-/koorervaring. Mensen met veel ervaring kunnen kunnen zich (ook) aanmelden voor de Zomerweek Zin in zingen.
 

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona

We zijn enorm blij vanaf juni weer gasten te kunnen ontvangen in het klooster. We heten u van harte welkom en hopen dat u weer een inspirerende tijd in ons klooster heeft.

We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.

Lees hier een samenvatting van de maatregelen en aangepaste regels omtrent inschrijven en annuleren>>

Lees hier het corona-protocol voor gasten>> We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Datum

 • Vrijdag 18 december 19.30 uur t/m zondag 20 december 2020 16.00 uur
  Code: 20095

Kosten

 • € 268,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
 • € 328,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
 • € 378,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
 • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Frohmut Knie, zangdocente en dirigente uit Arnhem, leidt drie koren Zingen voor je Leven in Arnhem, Ede en Nijmegen en dirigeert het vrouwenensemble Vocal Impulse in Zutphen, verder geeft ze ook zangles in Arnhem.

  www.frohmut-stem.nl

   

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld