MENU

Retraitedag Gemakkelijk en ontspannen leven

Tijdens deze retraitedag verken je hoe je meer ritme in je leven kunt vinden en rust in je hart als een manier om gemakkelijk en ontspannen te leven.
Inhoud
Hoe kun je je bevrijden van stress en drukte en een gemakkelijk leven verwelkomen? Tijdens deze retraitedag verken je hoe je meer ritme in je leven kunt vinden en rust in je hart. Meditaties en oefeningen laten je proeven van een ontspannen en natuurlijk leven. 

Wat zou het zijn om gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk te leven? Zo’n leven wordt mogelijk als we ons bevrijden van bijvoorbeeld stress en angst. Want dat zijn grote boosdoeners. Stress bijvoorbeeld is een lastige partner die we allemaal kennen omdat we 24/7 bezig zijn, druk ervaren en willen excelleren. Hoe kun je gemakkelijker leven? Het helpt natuurlijk al als je je grenzen aangeeft en prioriteiten stelt. Maar er is meer. Je kunt bewust ritme aanbrengen in je leven, want dit kan je dragen en voor ontspanning zorgen. Ook het inlassen van periodieke rustmomenten helpt. En verder kun je verkennen welke krachten jou beroven van je innerlijke rust.

Opzet
Tijdens deze retraite verken je hoe je meer ritme in je leven kunt vinden en rust in je hart. Meditaties en oefeningenlaten je proeven van een ontspannen,natuurlijk en gemakkelijk leven Naast een paar korte inleidingen op het thema en de deelthema’s bestaat deze retraite uit: meditaties, reflectie-opdrachten, uitwisseling via korte gesprekjes en eventueel beweging.


Meer informatie

Kosten

Begeleiding


  • Ton Roumen is theoloog en spiritueel auteur. Over onderwerpen die hij in zijn boeken aansnijdt verzorgt hij regelmatig retraites, seminars en lezingen.
    www.bezinnen.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld