MENU

Retraitedag Innerlijk vrij

Een retraitedag om je innerlijke ruimte te vergroten en te versterken wat zal helpen om minder een speelbal van je omgeving te zijn.
Inhoud
We leven in een hectische samenleving. Er worden vaak hoge verwachtingen en eisen gesteld en je ervaart druk. Je krijgt het gevoel dat je wordt geleefd en er is het besef dat anderen jouw agenda bepalen. Als dat het geval is leef je van buiten naar binnen en dat betekent dat anderen jouw leven bepalen. In het uiterste geval loop je als een kip zonder kop overal achteraan. Waar blijf jezelf? Wat zou het zijn om van binnen naar buiten te leven, vanuit je centrum? Dit is beslist geen egoïsme, maar een belangrijk inzicht om vrij te worden en ook anderen daarin te laten delen. Dat kan worden bereikt door goed geaard te zijn en te leven vanuit je dragende midden.

Dat ga je in deze retraite ervaren. Je leert te leven vanuit je dragende centrum. Dat geeft je stabiliteit en rust. Je leert ook je eigen ruimte te beschermen. Zo geef je ruimte aan je emoties en je creativiteit waardoor jij je innerlijk vrij voelt en je vrijer kunt bewegen.

Laat je tijdens deze dag verrassen door wat er te ontdekken valt over jezelf rond dit prachtige thema en geniet van een heerlijke kloostermaaltijd.

Naast een paar korte inleidingen op het thema en de deelthema’s bestaat deze retraitedag uit: meditaties, beweging, reflectie-opdrachten en uitwisseling via korte gesprekjes.


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 25 april 2020 van 10.00 - 16.00 uur
    Code: 20026

Kosten

Begeleiding


  • Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste boek: Omarm jezelf. Meer informatie: www.bezinnen.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld