MENU

Trialoogweekend Predestinatie in tijden van vaccinatie

Trialoogweekend voor vrouwen uit Christendom, Islam en Jodendom – en belangstellenden.


Op de actuele achtergrond van de Corona pandemie gaan wij in gesprek met elkaar. Wat zeggen onze tradities over ingrijpen in het natuurlijke verloop van dingen of ziektes? Is dat toegestaan of kunnen we ons lot beter aan God overlaten die alles heeft voorbestemd? We kijken hiervoor naar uitspraken uit onze heilige geschriften en uit de tradities. En raadplegen onze eigen mening: wat vinden wij er zelf van? 

Het programma volgt later.

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona
We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Datum

 • Vrijdag 4 juni 19.30 uur t/m zondag 6 juni 2021 13.30 uur
  Code: PJ2117

Kosten

 • € 249,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
 • € 299,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
 • € 349,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
 • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Martina Heinrichs
  , theologe, programmamaakster en begeleidster van groepen. 
  Met medewerking van Anne-Maria van Hilst (Jodendom), Gé Speelman (Christendom), Anne Dijk en Stella van de Wetering (Islam)

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld