MENU

Individuele kloosterdagen in de zomer

GEANNULEERD!
Verblijf vier dagen in Dominicanenklooster Huissen en ervaar de louterende werking van het kloosterritme! Je bent van harte welkom om op adem te komen, te schrijven of je te bezinnen op een belangrijke levensvraag of keuze. Het kloosterverblijf staat open voor iedereen die ernaar verlangt om tot zichzelf te komen.
Tijdens je verblijf beschik je over een eigen kamer. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in de prachtige kloostertuin. Je volgt het dagritme met de maaltijden en de vieringen in de kapel. Elke dag ontvang je een overdenking rondom een bepaald thema. Daarnaast zijn er in diverse stilteruimtes meditaties te beluisteren, wanneer je daar behoefte aan hebt. Op aanvraag is er een gastheer of -vrouw beschikbaar voor een gesprek. Dit dien je bij of vlak na aankomst in te plannen. De rest van de tijd is naar eigen believen invullen. Je kunt naar behoeven thee, koffie, water en fruit pakken. Ook de maaltijden zijn inbegrepen.

Je kunt ook kiezen voor een 7-daags verblijf (startmoment op dinsdag)
Wij verwelkomen u deze zomer graag in Dominicanenklooster Huissen!

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona

We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Data

  • Vrijdag 6 augustus 15.00 uur t/m maandag 9 augustus 2021 10.00 uur
    Code: GEANNULEERD
  • Vrijdag 20 augustus 15.00 uur t/m maandag 23 augustus 2021 10.00 uur
    Code: GEANNULEERD

Kosten

  • € 399,- Vast tarief
  • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld