MENU

Retraitedag Leven met liefdevolle aandacht

Tijdens deze retraitedag ga je ervaren hoe liefdevolle aandacht je kan helpen je te bevrijden van onrust en hoe je vanuit je hart gericht kunt blijven op wat waardevol is.  


Je hebt vast wel de ervaring dat je ‘s avonds, na een drukke dag, moe op de bank neerploft. En als je terugblikt stel je vast dat je actief bent geweest en veel hebt gedaan. Maar is dat écht van waarde en bevredigend? Wat heeft die dag je aandacht gehad? Wat wil je dat aandacht krijgt? Ben je aandachtig aanwezig bij alles wat je doet? En kun je met aandacht leven vanuit je hart?

Antwoorden op deze vragen helpen je erachter te komen wat voor jou écht belangrijk is zodat er meer voldoening, plezier en ontspanning in je leven kan komen. En als je weet wat je aandacht zal krijgen kun je aandachtig aanwezig zijn. Zo’n leven in het hier en nu is een sleutel voor een bewust en vreugdevol bestaan. En als je ook nog de kwaliteiten van het hart, zoals mildheid en vriendelijkheid, wekt en gebruikt ga je aandachtig en rustig leven.

Tijdens deze verstillende meditatiedag staan enkele meditaties centraal. Ook zijn er korte inleidingen, is er meditatieve beweging en ruimte voor reflectie. Al deze oefeningen zijn erop gericht te groeien in liefdevolle aandacht. En vergeet niet te genieten van de heerlijke lunch.


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 25 mei 2024 van 10.00 - 16.00 uur
    Code: 24046

Kosten

  • € 83,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 93,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 103,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Inclusief lunch, koffie en thee.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld