MENU

Individuele kloosterdagen Kerstmis

Verblijf tijdens de sfeervolle kerstperiode in het Dominicanenklooster om tot jezelf te komen. Het kloosterritme biedt een kader, maar je bepaalt zelf de invulling van deze dagen.


Heb je behoefte om deze kerstperiode tot rust te komen, om geïnspireerd te raken, je te bezinnen? Wil je even afstand nemen van het leven van alledag en je onderdompelen in de kloostersfeer?

Dan ben je van harte uitgenodigd deze periode individueel te verblijven in het klooster. Je krijgt een rondleiding door het klooster. Elke dag is er gelegenheid voor een ontmoeting met de andere individuele kloostergasten en een persoonlijk gesprek met de begeleider. Verder kun je lezen, studeren en wandelen, alleen of met andere gasten. 

Je beschikt over een 1-persoonskamer. Daarnaast is er een programmaruimte waar je kunt verblijven en desgewenst andere kloostergasten kunt ontmoeten. Elke dag kun je deelnemen aan de vieringen in het klooster; de lauden, middagviering, de vespers en de speciale kerstvieringen. Geniet van onze smakelijke vegetarische maaltijden. Verken de kloostertuin, het stadje en het parkje in de omgeving en kom heerlijk tot rust.  

Je bent deze kerst van harte welkom voor een individueel verblijf in Dominicanenklooster Huissen!


Meer informatie

Kosten

Meer info over tarieven

  • € 449,- Vast tarief
  • Inclusief verblijf op een 1pk. Je kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geef dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Pete Pronk voelt zich thuis in het klooster en verzorgt o.a. programma’s met herstelverhalen en stemexpressie. Zie voor meer informatie www.petepronk.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld