MENU

Individuele zomer-kloosterdagen

Verblijf tijdens de zomermaanden extra lang in het Dominicanenklooster om tot jezelf te komen. Het kloosterritme biedt een kader, maar je bepaalt zelf de invulling van deze midweek. 


Heb je behoefte om tot rust te komen, om geïnspireerd te raken, je te bezinnen? Wil je even afstand nemen van het leven van alledag en je onderdompelen in de kloostersfeer?

Dan ben je van harte uitgenodigd deze midweek individueel te verblijven in het klooster. Je volgt het dagritme met de maaltijden en de vieringen in de kapel en elke dag ontvang je een meditatieve tekst en links naar online overdenkingen en meditaties rondom een bepaald thema. Elke dag is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van het klooster. Daarnaast zijn er in diverse stilteruimtes meditaties te beluisteren. Verder kun je lezen, studeren en wandelen, alleen of met andere gasten. 

Je beschikt over een 1-persoonskamer waar je kunt lezen en studeren. Daarnaast is er een programmaruimte waar je kunt verblijven en desgewenst andere individuele kloostergasten kunt ontmoeten. Elke dag kun je deelnemen aan de vier bijeenkomsten in de kapel; de lauden, middagviering, de vespers en een afsluitende bijeenkomst in de kapel. Wij verzorgen de 3 dagelijkse maaltijden. Elke dag is er ook een mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van het klooster. Daarnaast kun je in de kloostertuin of in de omgeving wandelen. In de nabijheid van het klooster is een natuurwater waar je eventueel een verfrissende duik kunt nemen.  Als je zin hebt kun je even werken in de tuin. Bij de achterdeur staat tuingereedschap. Je volgt het dagritme met de maaltijden en de vieringen in de kapel. 

Voor een korter verblijf (van 3 nachten) kun je terecht op deze pagina>>

Wij verwelkomen je graag in Dominicanenklooster Huissen!


Meer informatie

Data

  • Maandag 17 juli 13.30 uur t/m vrijdag 21 juli 2023 10.00 uur
    Code: 23209
  • Zondag 6 augustus 13.30 uur t/m donderdag 10 augustus 2023 10.00 uur
    Code: 23210

Kosten

  • € 519,- Vast tarief
  • Inclusief verblijf op een 1pk. Je kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geef dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld