MENU

Zomerweekend bewegen en bewogen worden

Spelen met vrijheid en verbinding om ruimte en bedding te vinden in onszelf. Meditatie, inquiry’s, dans, klank en beweging, zijn dagelijkse onderdelen om meer onze zintuiglijkheid uit te nodigen.


In deze weekendretraite tunen we in op dat wat er in jou, op dit moment, meer wil bewegen of bewogen worden. Via verstilling gaan we ruimte maken voor het energieke. Van de innerlijke beweging gaan we weer naar buiten en onszelf uitdrukken.

Er is tijd om je uit te rekken en het lichaam wakker te dansen, zodat het leven er doorheen kan stromen. Zo gaan we verfijnd afstemmen op wat het lichaam wil en nodig heeft in het moment. En ook contact maken met anderen is onderdeel, want jouw gevoeligheid reageert op die van de ander. 

We spelen met vrijheid en verbinding om ruimte en bedding te vinden in onszelf. Meditatie, inquiry, dans, klank en beweging, zijn dagelijkse onderdelen om meer onze zintuiglijkheid uit te nodigen. Dat betekent ook dat we soms stilstaan bij pijn, beperking of verkramping. Door deze te erkennen kan het zachter worden en in beweging komen. Als we met milde ogen kijken, gaan we schoonheid zien.

In het uitdrukken van jezelf kom je meer tot leven.

Voor ieder die wil bewegen en bewogen worden. Geen danservaring nodig, wel de wens om op onderzoek te gaan en fysiek te bewegen.


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 4 augustus 19.30 uur t/m zondag 6 augustus 2023 16.00 uur
    Code: 23192

Kosten

  • € 349,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 419,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 459,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Helmie Willems is trainer, coach, trainingsacteur, heler bij verstoorde verbindingen en enthousiast beweger. In het begeleiden van anderen is zij gericht op het verbinden van hoofd en lichaam om voelbare transformatie te ondersteunen. www.meerinverbinding.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld