MENU

NLP Bootcamp, krachtweek voor jongeren

NLP-Bootcamp is een trainingsweek voor jongeren. We leren je succesvolle levensvaardigheden waarmee jij jouw innerlijke kracht versterkt. Hiermee sta je steviger in het leven, maak je makkelijker eigen keuzes en weet je beter wie je bent.

In de maanden juli en augustus is het niet mogelijk een extra voor- en/of na-overnachting bij te boeken.
Lekker in je vel zitten, helder je eigen keuzes maken, vriendschappen sluiten met mensen die écht bij jou passen. Doe mee en train je mind tijdens de 4-daagse NLP- training voor jongeren van 17 tot 23 jaar deze zomer!

Wat gaan we doen?
Vier dagen vol training, toffe ervaringen en verbinding met leeftijdsgenoten. Lees hieronder wat je van de week kan verwachten.

- Krachtig in de wereld
Hoe neem jij de wereld waar? Als een plek vol mogelijkheden of misschien ook vol gevaren? We ontdekken hoe mensen dit verschillend doen en onderzoeken welke manier jou het beste dient.

-Gezonde gesprekken met jezelf
Dagelijks voer je gesprekken met jezelf. Bewust en onbewust. In de kwaliteit van die gesprekken zijn interessante mogelijkheden te ontdekken!

- Verbinden met anderen
Of je nou meer introvert of meer extravert bent, je bent verbonden met andere mensen. Familie, vrienden, collega’s. Hoe is de kwaliteit van die verbinding? Tijdens NLP-Bootcamp leer je hoe je het contact waardevoller maakt.

- Jouw passie ontdekken
De wereld zit vol mogelijkheden om jezelf te vergelijken met anderen, maar wie ben jij? Wat wil jij en wat zijn jóuw talenten?

- Eigen koers bepalen
Wat is jouw koers? Tijdens NLP-Bootcamp leer jij diegene te zijn met jouw eigen stuur in handen.

- Keuzes maken die energie geven
Hoe maak jij keuzes? Doe je je best voor de perfecte keuze? Ben je juist meer impulsief? Kies je dingen die ongemak vermijden? Bij NLP-Bootcamp leer je keuzes te maken vanuit jouw eigenheid. 

Dagindeling
We hebben de trainingsdagen zo ingedeeld dat er volop tijd is voor training en ontspanning. Een trainingsdag duurt van 10.00 tot 17.30 uur. Voor alle avonden staat er een leuke activiteit op het programma.

Kosten
Onze intentie is dat iedere jongere de mogelijkheid heeft om mee te doen, ongeacht de eigen financiële middelen. Samen met Stichting Klooster Huissen, financieren we deze training uit maatschappelijke betrokkenheid. Denk hierbij aan vrijwillige trainers, donaties, de ondersteuning van het klooster in Huissen en vrijwillige bijdragen van ouders. Zo maken we het samen mogelijk dat de training voor een geringe vergoeding wordt georganiseerd.

We bieden de mogelijkheid om naar draagkracht te betalen voor de NLP-Bootcamp. Zo betaal je in plaats van €745,- naar draagkracht €75,-, €175,- of €275,-.

Aanmelding verloopt via www.NLP-Bootcamp.nl 
Meer info via info@nlp-bootcamp.nl

Warming-up workshop: kennismaken?
Wil je ons eerst leren kennen? We organiseren een avondworkshop waarop je kan ervaren of het iets voor je is. 
Op 10 april van 19:00 tot 21:00 uur ben je welkom bij het Dominicanenklooster in Huissen. Laat je ons weten of je komt?


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 9 augustus 10.00 uur t/m maandag 12 augustus 2024 17.00 uur
    Code: PJ2408

Kosten

  • € 75,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 175,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 275,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Betaal naar draagkracht. Inclusief maaltijden en overnachtingen op 2pk.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld