MENU

Meerdaagse retraite Terug naar jezelf, sta in je Vrouwenkracht

Drie dagen, bedoeld voor vrouwen die de tijd willen nemen even volledig bij zichzelf stil te staan. Zich weer bewust willen zijn en contact maken met de vrouw die ze in wezen zijn.

In de maanden juli en augustus is het niet mogelijk een extra voor- en/of na-overnachting bij te boeken.


Als vrouw word je vaak geleefd. Je hebt een drukke baan, evt kinderen, sport, vrienden, partner, noem maar op. Je leidt je leven of leidt het leven jou? Door altijd maar “aan” te staan kan je het contact met jezelf kwijtraken. Dat leidt tot stress, frustratie, weinig energie. Je bent langzaamaan het contact aan het verliezen met wie jij echt bent. Wat jou gelukkig maakt, wat jou energie geeft. Tijd om te mediteren, te sporten of te schrijven heb je / neem je niet en je wordt geleefd. Soms als je niet op tijd ingrijpt leidt dat tot een burn-out.

Het is dus heel belangrijk om tijd voor jezelf te maken en te voelen en ervaren wat er van binnen leeft. Waar je energie van krijgt, wat jouw verlangen is en of je daadwerkelijk joúw leven leidt. 
Deze drie dagen zijn dus echt voor jou als je weer bewust in het leven wilt staan en je heldere stappen wilt gaan zetten om een geïnspireerd leven te leiden vanuit jezelf.
We zullen o.a. gaan mediteren, visualiseren, schrijven en je krijgt de tijd om in stilte te Zijn.

Programma

Dag 1
We starten met een meditatie waarbij we verbinding maken met onszelf in het hier en nu. Je zal je intentie voor jezelf neerzetten en je zal je bewust worden van wat er in jou leeft.

Dag 2
We beginnen met een grondingsoefening waarbij je in het hier en nu komt. We gaan kijken en bewust worden van hoe je nu in het leven staat. Wat heb je laten liggen, waar heb je jezelf weggegeven in je werk, je relaties, aan verwachtingen. En wat heeft dat nu daadwerkelijk opgeleverd. Je zal je bewust worden van wat dit met je doet. Hierna volgt een stilte moment.
Vervolgens zullen we gaan kijken naar hoe je je wilt voelen, hoe je in het leven wilt staan. Waar krijg je energie van, wat zet jou in je kracht. Is jouw vrouwen en mannenenergie met elkaar in balans? We zullen visualiseren en er volgt een reflectie moment in stilte.

Dag 3
We starten weer met een meditatie om je weer te gronden. We zullen het gesprek met elkaar aangaan over wat je duidelijk is geworden. Vervolgens zal je gaan kijken naar hoe je je leven wilt vorm geven, welke stappen ga je zetten. Wat zijn jouw waarden, jouw passies, jouw missie.
We sluiten af met het delen met elkaar wat deze dagen je hebben opgeleverd en je zal de verbinding met jezelf en elkaar weer voelen.

Het is altijd een mooie reis die je maakt. Je leeft weer van buiten naar binnen. Je zal de verbinding weer voelen en de energie die ontstaat tussen de vrouwen is vaak ongekend. Je bent van harte uitgenodigd te ervaren hoe ook jij na deze dagen geïnspireerd en opgeladen weer huiswaarts kunt gaan.


Meer informatie

Datum

 • Maandag 5 augustus 19.30 uur t/m woensdag 7 augustus 2024 16.00 uur
  Code: 24179

Kosten

Meer info over tarieven

 • € 314,- Tarief A
 • € 369,- Tarief B
 • € 419,- Tarief C
 • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Cécile van der Sluis
   CPCC is Coach, Trainer en Spreker. Ze woonde vijf jaar in New York en heeft daar haar diploma behaald tot gecertificeerd Coach. In haar coaching staat authenticiteit, intuïtie en vrouwenkracht centraal. Je kunt haar vinden op Instagram onder @cecilevdsluis en op LinkedIn. Voor vragen over de inhoud kan je mailen naar coaching@cecilevandersluis.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld