MENU

Individuele Kloosterdagen - 3 nachten

Verblijf op individuele basis in het Dominicanenklooster om tot jezelf te komen.

In de maanden juli en augustus is het niet mogelijk een extra voor- en/of na-overnachting bij te boeken.


Heb je behoefte om tot rust te komen, om geïnspireerd te raken, je te bezinnen? Wil je even afstand nemen van het leven van alledag en je onderdompelen in de kloostersfeer?

Dan ben je van harte uitgenodigd enkele dagen individueel te verblijven in het klooster. Je volgt het dagritme met de maaltijden en de vieringen in de kapel en elke dag ontvang je een meditatieve tekst en links naar online overdenkingen en meditaties rondom een bepaald thema. Er is gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van het klooster. Daarnaast zijn er in diverse stilteruimtes meditaties te beluisteren. Verder kun je lezen, studeren en wandelen, alleen of met andere gasten. 

Je beschikt over een 1-persoonskamer waar je kunt lezen en studeren. Daarnaast is er een programmaruimte waar je kunt verblijven en desgewenst andere individuele kloostergasten kunt ontmoeten. Elke dag kun je deelnemen aan de drie dagelijkse getijden in de kapel; de lauden, middagviering en de vespers. Uiteraard verzorgen wij de 3 dagelijkse maaltijden. Daarnaast kun je in de kloostertuin of in de omgeving wandelen. In de kloostertuin kun je het labyrint lopen. In de nabijheid van het klooster is een natuurwater waar je in de zomer een verfrissende duik kunt nemen.  Als je zin hebt en het weer het toelaat kun je even werken in de kloostertuin. Bij de achterdeur staat tuingereedschap.

Wij verwelkomen je graag in Dominicanenklooster Huissen!


Meer informatie

Data

 • Vrijdag 2 augustus 13.30 uur t/m maandag 5 augustus 2024 10.00 uur
  Code: 24236
 • Zondag 13 oktober 13.30 uur t/m woensdag 16 oktober 2024 10.00 uur
  Code: 24244
 • Zondag 3 november 13.30 uur t/m woensdag 6 november 2024 10.00 uur
  Code: 24237

Kosten

Meer info over tarieven

 • € 279,- Vast tarief
 • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld