MENU

Retraitedag De kracht van heling ervaren

Tijdens deze retraitedag kom je in contact met je vermogen om jezelf te helen en leert het te gebruiken.


De natuur beschikt over het vermogen om te helen, het is een natuurlijk vermogen. Jij bent ook natuur en beschikt dus ook over dit vermogen. Je kunt in contact komen met dit helende vermogen in jezelf en er gebruik van maken. Er is immers genoeg pijn die om heling vraagt. Denk bijvoorbeeld maar aan de stress die je ervaart, de onrust die er is of de angst die je maar niet los kunt laten. Heling is simpel. Het is de glimlach of de zoen van de ander die bemoedigend is. Een wandeling in de natuur kan je goed doen en een troostend woord of gebaar verzacht de pijn of neemt die zelfs weg.

Tijdens deze retraitedag kom je in contact met je vermogen om jezelf te helen en leert het te gebruiken. Dat doe je bijvoorbeeld door goed te aarden, zonder oordeel te leven, met mildheid naar jezelf en de ander te kijken en de hart-hand verbinding te activeren.  

Op het programma staan geleide, helende meditaties. Daarnaast zijn er opdrachten en lichaamswerk. Al deze oefeningen activeren je helende vermogen. Laat je inspireren door deze bijzondere healing-retraite en geniet van de heerlijke lunch.


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 17 februari 2024 van 10.00 - 16.00 uur
    Code: 24044

Kosten

  • € 83,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 93,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 103,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Inclusief lunch, koffie en thee.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld