MENU

Tweedaagse Deep Dive

Een tweedaagse waarin je helderheid krijgt over de wortels van je persoonlijk leiderschap, je roeping en wat de volgende stap in je leven kan zijn. Duik in dit weekend om dat wat je lief is weer stevig in handen te krijgen, om het avontuur weer te zien en aan te gaan!


Aanmelding voor dit pogramma verloopt via de website van Raf Stevens. Daar vind je ook nadere informatie.

Voor wie?
Voor iedereen die toe is aan een volgende stap. 

Deze 2 dagen noemen we niet voor niets een deep dive. Gelukkig heb jij al eens leren zwemmen, zodat je de diepte in durft. De duik om het onbekende onder ogen te komen waar je wel een vermoeden van hebt. Om te leren begrijpen waarom je doet zoals je doet. Je gedrag, je patronen, en ook je weerstanden of angsten. Om te willen weten waar je verlangen je naar toe wil brengen. De volgende stap.

De volgende stap in je werk, in je carrière, in je ondernemerschap, in je gezin. De volgende stap in je samenwerking, in je partnerschap, in je project. De volgende stap in je leven, in de liefde. 

De volgende stap om dat wat je lief is weer stevig in handen te krijgen, op de rails, om het avontuur weer te zien en aan te gaan. 

Waarom nu? Waarom jij?
Vandaag voelen wij én de urgentie én de chaos én de hoop op een betere samenleving. Wij geloven dat hiervoor leiderschap nodig is. En met leiderschap bedoelen wij niet de vrouw of man hoger in dat gebouw waar je werkt, of die politicus die gekozen is, of die aandeelhouder die toevallig veel geld heeft, nee, met leiderschap bedoelen we jou en mij. Want we lijken ‘gewone’ mensen, die ook maar moeten zien rond te komen en blij zijn dat we het zien te redden, maar dat zijn we natuurlijk niet. Ondanks onze twijfels, kunnen we ons meer verbeelden en daarnaar handelen. Omdat we geloven, kunnen we een andere toekomst verlangen.

Waar we mee aan de slag gaan tijdens de 2-daagse
We passeren langs deze drie mijlpalen
1. In beeld brengen van de wortels van je persoonlijk leiderschap, je eigen levenslijn.
2. Meer helderheid en het formuleren van je roeping. Dit is de vraag naar wie je bent op identiteitsniveau. Je roeping bepaalt de richting van je reis. 
3. Het bepalen van je volgende stap. 

Onze locatie: het Dominicanen klooster in Huissen Nederland.
Omdat daar ook de tijd zal zijn om in het eeuwenoude ritme van gedachten, geloof en ideeën mee te bewegen. Dat betekent dat we de meditatieruimte in de ochtend en avond gebruiken. Even op adem komen om ons klaar te maken voor de storm in ons hoofd en hart, om zo uiteindelijk koers te zetten richting meer helderheid en focus.

Aanpak & werkvormen
Tijdens workshops en one-on-ones laten wij je reflecteren op je eigen leiderschapsreis. Daarmee gaan we ook in gesprek met de groep.
Werkvormen:
Bevraging, dialoog, mindfulness, spel & verbeelding én podcasting.

Programma
Je komt zaterdag 30/9 aan in de late namiddag. Even acclimatiseren. Rust vinden, je hoofd leegmaken. In de avond starten we met ons programma. 
Nacht. Goed slapen op deze bijzondere plek. 

Zondag 1/10 werken we de hele dag samen. 
In de ochtend starten we met jouw vragen. Dat doen we aan de hand van een bijzonder spel dat je gelijk op scherp weet te zetten.  We zetten samen de eerste stappen. 

In de middag krijg je de tijd om je eigen route uit te zetten. Welke nieuwe volgende stappen zijn nu nodig? Welke afslagen kun je missen? Wat is je onderliggende grondplan? Wat zijn persoonlijke dilemma's en hoe overwin je die?

In de avond komen de verhalen los. Is er tijd om het achterste van de tong te laten zien. Ja, lastig, maar ook bevrijdend. Krijgen onze woorden betekenis bij elkaar en lukt het ons om elkaar echt te zien in ons verlangen naar een volgende stap.

Voor de nacht krijg je van ons een persoonlijk notitieboek mee met de vragen over jou die ons inmiddels zijn opgevallen. Tijd om - even - na te denken en te dromen. Je maakt aan het begin van de nacht en bij het ontwaken korte notities. 

Maandag 2/10, het is tijd om vandaag conclusies te trekken.

De ochtend. Wat heeft de nacht je gebracht? Het is tijd voor een wandeling. Het is tijd om nieuwe afslagen te gaan maken. 

In de middag maken we je individuele 'Audio ID'. 

Deze middag nemen we ook tijd om je route verder uit te stippelen. Welke bagage laat je achter en wat neem je verder mee? Wat staat je  nu te doen en welke stappen ga je ‘morgen’ maken?

Aan het eind van de middag nemen we afscheid van elkaar.

In't kort
Deze 'deep dive' ondersteunt je om woorden te geven aan jouw leiderschapsverhaal, én aan de volgende stap van je reis. Raf Stevens en Ron van Es zijn de begeleiders en als je hen kent weet je dat ze niet schuwen je liefdevol en direct te bevragen.
 
Bij deze twee dagen krijg je ook het boek ‘De volgende stap’ van Ron van Es kado met daarin essentiële vragen die gesteld zijn aan 13 ondernemers en de talloze verhalen en anekdotes voor onderweg. 

Maximaal 7 deelnemers.


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 30 september 19.30 uur t/m maandag 2 oktober 2023 17.00 uur

Kosten

  • € 950,- Vast tarief
  • Excl BTW, inclusief begeleiding, audio ID podcast, overnachting 1 pk, maaltijden en dranken
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Raf Stevens (verhalensmid, coach & podcast producer) ondersteunt je bij het vinden van meer helderheid, en het maken van een blue print van je nieuwe verhaal. Hij bekijkt ‘smeden’ als een magisch proces - iets nieuws creëren uit iets ouds. Het vereist niet alleen vaardigheid en technisch inzicht maar ook een vleugje magie. Hij is  ook auteur van 3 storytelling boeken.

    Ron van Es (mentor, spreker, schrijver & maker) heeft al een heel verleden achter de rug als programmamaker, televisie - en filmregisseur, coach en mentor. Hij is ook dichter. Hij is mentor, schrijver, spreker & maker bij School for Purpose Leadership. Partner van Purpose Day. Verbindingsofficier bij Optimist magazine. En partner bij Generous Mountain.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld