MENU

Jouw plek als geestelijk verzorger, systemisch verkennen

Deze 2-daagse is geannuleerd en een dagprogramma geworden (zie 12 april 2024)

Zou je ook weleens op een andere manier naar je eigen werk als GV-er willen kijken? Denk je dat er meer potentieel beschikbaar is dan nu wordt getoond door jou en andere professionals? Drie dagdelen nemen we de tijd om systemisch een aantal relevante thema’s voor geestelijke verzorging te verkennen en verdiepen.


Wat is jouw dienende plek als geestelijk verzorger? Een verkenning aan de hand van systemisch kijken, leren en ervaren
Zou je ook weleens op een andere manier naar je eigen werk als GV-er en je organisatie willen kijken? Voel en zie je soms dat er iets niet klopt maar lijkt het lastig te duiden? Of je denkt dat er meer potentieel beschikbaar is dan nu wordt getoond door jou en andere professionals? Drie dagdelen nemen we de tijd om systemisch een aantal relevante thema’s voor geestelijke verzorging te verkennen en verdiepen. Wij werken met systemische oefeningen, organisatie-opstellingen, geven achtergrond en theorie over systemisch kijken en reiken tools aan om dat in jouw werkomgeving direct in te zetten.

Donderdagavond: verkennen van jouw systeem en plek; wat wordt er zichtbaar?
Je bent geestelijk verzorger geworden vanuit een roeping of een verlangen. Wat betekent deze bezieling voor jouw werk, hoe zie jij de ander, wat zegt dat over jouw plek en wat neem je waar bij de ander?

Vrijdagochtend: Rol, plaats/positie en vrijplaats
Welke plek neem je, welke plek krijg je, welke plek past je en is werkelijk dienend? Hoe kan je jouw kennis en vaardigheden inzetten als persoon en als team van geestelijk verzorgers? Wat betekent de vrijplaats voor jou? Een verkenning naar belemmeringen en krachten.

Vrijdagmiddag: Begrenzing en Verlangen
Zingeving speelt een steeds grotere rol in de maatschappij en ook in de gezondheidszorg. Wat betekent dat voor jou als GV-er? Is dit een kans of wordt jouw vakgebied ‘gekaapt’. Wat is jouw verlangen en wat zijn de mogelijkheden die helemaal bij jou en je plek passen?

Accreditatie via de SKGV wordt aangevraagd.


Meer informatie

Kosten

Meer info over tarieven

  • Individu / prive  € 259,-
  • Zelfstandig ondernemer  € 319,-
  • Factuur via instelling / organisatie  € 379,-
  • Inclusief overnachtingen op een 1-persoonskamer, maaltijden en drankjes

Begeleiding


  • Anne Stael. Anne combineert in haar eigen bedrijf zingeving en zakelijkheid. Ze werkt graag  met geestelijk verzorgers en daagt ze uit net weer een nieuwe invalshoek te kiezen.

    Anke Tijtsma werkt vanuit Buro AanZet aan cultuurverandering bij haar opdrachtgevers. Ze combineert haar antropologische aanpak met systemisch kijken naar teams en organisaties Ze zet professionals aan tot reflectie èn actie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld