MENU

Inschrijven

Programma: Weekend Natuurtekenen en de kunst van het zien
Datum:

Aanhef: Dhr.   Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode & plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:

Betalingscategorie:
Tarief A   Tarief B   Tarief C  

Dieet:
Onze keuken bereidt uitsluitend vegetarische maaltijden

Opmerkingen:

Gift:
Totaalbedrag:

IBAN rekeningnummer:
Ten name van:
Ik heb onderstaande informatie doorgelezen en ga hiermee akkoord:

Betaling geschiedt middels automatische incasso. Ik machtig het Dominicanenklooster Huissen éénmalig het totaalbedrag af te schrijven van bovenstaande rekening.

Het totaalbedrag wordt ca. 2 weken voor aanvang van de cursus van uw rekening afgeschreven. In geval van annulering zullen de annuleringskosten - volgens onze algemene voorwaarden - via automatische incasso verrekend worden. De ING hanteert geen weigeringstermijn - bij onterechte incassering kunt u contact opnemen met onze administratie.

Incassant ID NL65ZZZ517130390000

Ik ontvang graag de particuliere nieuwsbrief
zakelijke nieuwsbrief

Kosten

 • € 359,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
 • € 459,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
 • € 559,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
 • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Eveline de Kock, is afgestudeerd aan de kunstacademie (ArtEZ) en is vanaf 2015 retraitebegeleidster in het klooster. Zij geniet van de pracht van de natuur. En vindt het een cadeau om dit in deze cursus via aandachtig kijken en tekenen over te brengen op de deelnemers.
  In haar dagelijks werk is ze landschapsarchitect en is ze één van de ondernemers in het Patershuis in het klooster.
  www.nieuwemeander.nl 

  Amanda van der Lugt is afgestudeerd aan de kunstacademie in Maastricht en studeert nu deeltijd beeldende therapie naast haar werk als jeugdzorgwerker. Zij maakt kunst die in verbinding staat met de ziel, de mens en het gevoel, waarbij ze gebruik maakt van verschillende kunstvormen. Twee jaar geleden heeft Amanda mogen deelnemen aan de cursus Natuurtekenen, tot op de dag van vandaag voelt ze nog steeds verandering in manier van kijken en handelen. Nu mag Amanda als tweede begeleider deze retraite vormgeven en de deelnemers inspireren. www.amandavanderlugt.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld