MENU

Inschrijven

Programma: Zomers Koorweekend door het Stembandatelier
Datum:

Aanhef: Dhr.   Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode & plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:

Betalingscategorie:
Tarief A   Tarief B   Tarief C  

Dieet:
Onze keuken bereidt uitsluitend vegetarische maaltijden

Opmerkingen:

Gift:
Totaalbedrag:

IBAN rekeningnummer:
Ten name van:
Ik heb onderstaande informatie doorgelezen en ga hiermee akkoord:

Betaling geschiedt middels automatische incasso. Ik machtig het Dominicanenklooster Huissen éénmalig het totaalbedrag af te schrijven van bovenstaande rekening.

Het totaalbedrag wordt ca. 2 weken voor aanvang van de cursus van uw rekening afgeschreven. In geval van annulering zullen de annuleringskosten - volgens onze algemene voorwaarden - via automatische incasso verrekend worden. De ING hanteert geen weigeringstermijn - bij onterechte incassering kunt u contact opnemen met onze administratie.

Incassant ID NL65ZZZ517130390000

Ik ontvang graag de particuliere nieuwsbrief
zakelijke nieuwsbrief

Kosten

 • € 315,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
 • € 385,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
 • € 435,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
 • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Johannette Zomer, sopraan, muzikale veelvraat, artistiek leider van de Zomer Academie Zutphen en het Stembandatelier. Vindt het belangrijk mensen bij elkaar te brengen d.m.v. het organiseren van vocale projecten en zo samen wat speciaals te beleven. Bij haar sessie zal de nadruk liggen op natuurlijk en vanzelfsprekend zingen. www.johannettezomer.com, www.zomeracademiezutphen.nl 


  Elske te Lindert, dirigent, sopraan en organist. Elske is afgestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en heeft veel solo- en koorervaring.


  Henk Gunneman, 
  tenor, koordirigent en Pansori Living Sound coach, zal adem en klanksessies verzorgen. Bij hem gaan we werken aan het verbinden van stem en klank.


  Tineke Haveman, 
  intermediair tussen koren , orkesten en solisten bij 10Vocaal, en organiseert sinds een jaar of 10 samen met Johannette allerlei cursussen en masterclasses bij de Zomer Academie Zutphen. Zij is aanspreekpunt voor allerlei praktische zaken. www.10vocaal.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld