MENU

Doorbraak 3-daagse

Wil je meer ENERGIE in je leven, meer RUST in je hoofd, meer GENIETEN van wat er al is of misschien wil je het wel ALLEMAAL? Dan is de doorbraak 3-daagse echt iets voor jou!

(Dit programma wordt gefaciliteerd door Dominicanenklooster Huissen. Echter, aanmelding verloopt via de site van Daniël Albers.)
Je gaat leren hoe jij dingen kan bereiken die onmogelijk leken!

Als we dingen willen bereiken die onmogelijk leken is de aanpak om dit te doen soms eenvoudiger dan we denken. We moeten gewoon af zien te komen van denkpatronen die ons niet verder helpen, eenvoudig toch? Maar wat we vaak lastig vinden, is om deze bepaalde patronen ook echt te doorbreken. Want we willen wel iets anders en toch lukt dat maar niet, dat maakt het vaak verwarrend! Maar hoe komt dat nou denk je?

Het komt omdat we vaak dingen bewust willen oplossen. We willen snappen wat er aan de hand is en het dan oplossen. Maar situaties zijn vaak niet te veranderen, wat je wel kan veranderen is hoe je ermee omgaat! En toch doen we steeds hetzelfde, maar waarom is dat toch?

Omdat we vanuit onze westerse cultuur vaak hebben geleerd om alles met ons bewuste te doen, ondanks dat we maar voor ongeveer 2% gebruik maken van ons brein. De overige 98% is onbewust en veel interessanter om mee aan de slag te gaan om dingen te bereiken die onmogelijk leken.

Waarom kiezen voor de doorbraak 3-daagse?
In de doorbraak 3-daagse ga je nu echt los komen van jouw negatieve denkpatronen die een geweldig leven in de weg zitten. Hiervoor in de plaats ga je zelf positieve denkpatronen aanmaken, waardoor jij je steeds een beetje beter gaat voelen en met plezier op weg gaat naar een geweldig leven. 

In dit ontwikkelprogramma maken we gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Mindfulness en nog veel meer andere technieken die succesvol zijn gebleken en ga je leren om zelf de regie te nemen over  je emoties en meer te ontspannen.

Dit ontwikkelprogramma is vooral geschikt voor mensen die meer rust willen krijgen in hun hoofd, meer in verbinding willen staan met zichzelf en een gelukkiger leven willen leiden.

Let op! De doorbraak 3-daagse is dus niet geschikt voor mensen:
- die liever alles bij het oude laten;
- die het liefst de weg van de minste weerstand kiezen;
- die anderen de schuld willen geven over wat er gebeurt in hun leven.

Hoe ziet de doorbraak 3-daagse eruit?
Op de eerste dag leer je ontspannen en ontstaat er meer rust in je hoofd en lijf. Daarnaast krijg je steeds meer inzicht waardoor de dingen in je leven nog niet gaan zoals je wilt en kom je erachter wat er voor nodig is om dingen te gaan bereiken die onmogelijk leken.

Op de tweede dag ga je vanuit ontspanning en de inzichten die je hebt opgedaan, leren negatieve denkpatronen te doorbereken en daar voor in de plaats positieve denkpatronen terugzetten. Deze dag gaat maken dat de lading van dingen wegvalt en er positieve energie voor terug komt.  De ervaring van deze dag is voor de deelnemers intens en bevrijdend, de meesten sluiten met een brede glimlach de dag af, omdat ze zelf hebben ervaren wat de kracht van ons brein is en hoe ze het kunnen beïnvloeden.

Op de derde dag raak je nog meer ontspannen en leer je hoe je straks, als je weer terug komt in je eigen drukke leven, zelf kan bepalen hoe je weer terug kan naar het niveau van ontspannenheid die je in deze dagen bereikt hebt. Je leert ook hoe jij je GOED kan voelen zonder reden en gaat een positieve toekomst voor jezelf uitstippelen.

Je wordt volledig ontzorgt, het klooster zorgt voor je eten, drinken en een 1- persoonskamer.

Schrijf je nu in, want het aantal plekken is beperkt!

Om te achterhalen of de doorbraak 3-daagse geschikt voor je is: bel Daniël op 06-39597682 of mail naar daniel@alsjeanderskijkt.nl. Ben je al overtuigd dat dit programma bij je past, meld je dan direct aan (aanmelding verloopt via de site www.alsjeanderskijkt.nl ).

Wat zijn ervaringen van eerdere deelnemers?

Jeroen - Een beetje zenuwachtig en sceptisch melde ik mij aan voor de doorbraak 3 daagse. Als vader, techneut en productie manager hield ik alle ballen hoog maar had geen ruimte over voor plezier, ontspanning en genieten. Zo doorgaan ging niet meer, dat wist ik en na de drie daagse voelde ik dat ook echt. Daniël nam me vanaf het begin mee in een wereld die ik nooit geleerd had. Ik leerde door inspirerende voorbeelden en theorie hoe ik mijn gedachten en emoties kan beïnvloeden ten gunste van mijzelf. Door verschillende oefeningen ervaarde ik vervolgens dat het ook werkt, ik zag ook meteen het bewijs bij anderen die de oefeningen deden. Daarnaast begon ik steeds meer te ontspannen. Op het einde van de laatste dag voelde ik me volledig relaxed, mijn hoofd was rustig, zeker ook voor mij als ADDer was dat een geweldige ervaring. Na de 3 dagen wist ik dat het dus ook echt anders kan. Het bewustzijn en de ervaringen zijn blijvend voor mij, ben het nu verder aan het toepassen in de praktijk en geniet van alle dingen die ik nu bereik vanuit ontspanning en relaxheid. Deze 3 daagse raad ik zeker iedereen aan!!!

Saskia – Wat een bijzondere, verhelderende en gevarieerde dagen! Binnen no time zag ik mensen een totaal ander mens worden, lichter vooral. Veel interactiviteit en het gebruik van tools zonder dat je persoonlijke verhaal benoemt hoeft te worden! Daniël is een kei van een trainer op alle fronten.

Alex - Jeetje, wat waren dit geweldige dagen. Heb zelf mooie doorbraken ervaren en deze ook bij veel andere deelnemers gezien. Heb er ook een nieuwe familie bij gekregen, want er was zoveel veiligheid in de groep dat ik helemaal mezelf kon zijn en makkelijk contact kon maken met de anderen. Ben zo blij dat ik in deze 3 dagen ben gaan voelen wat ik echt nodig heb, welke patronen niet (meer) helpen en wat ik er aan kan doen on dit te veranderen. Dit is het gewenste en verlangde gevoel waar ik naar zocht en gevonden heb, echt gaaf! Ik ben nu op weg naar meer persoonlijke vrijheid en leef nu steeds meer een leven zonder verkramping. Super bedankt voor het gidsen Daniël!

Lisa – Toen ik binnenkwam zat mijn hoofd zo vol dat ik niks meer voelde en mij lijf was helemaal op. Maar in deze 3 dagen heb ik mezelf weer echt terug gevonden! Ik heb een hele boel negatieve patronen doorbroken en daar ben ik heel blij mee. Toen ik weg ging straalde ik weer en voelde me weer energiek en vrolijk. Dit kwam ook doordat ik steeds meer rust in mezelf kreeg en nu weer weet wat ik “echt” wil en leuk vind. Ben heel blij dat ik de stap heb genomen om de Doorbraak 3 daagse te gaan doen, want anders had ik nog steeds thuis gezeten van werk. Ben ook dankbaar voor het veilige gevoel wat deze groep mij gaf. Ik gebruik een deel van de oefenen en technieken die we hebben gekregen nog steeds elke dag. Mijn advies: Gun het jezelf en ga het gewoon doen! Daniël en Remco super bedankt.

Dennis - Als je anders kijkt, kijk je samen met de groep anders. Door Daniëls goocheldoos te gebruiken weet je van elke emotie een scheet te maken die je lekker kan laten luchten. 

Florian - Als trainee ging ik hard aan de slag met mijn leerdoelen, soft skills, en vooral met performen en carriere maken, gewoon vlammen dus! Maar als je daar mee bezig bent is het soms lastig om te kijken naar je leven buiten je carriere. Om daar balans in te vinden, om daar ook te vlammen maar dan wel vanuit relaxheid en ontspanning. Eigenlijk kan dat alleen als je er tijd voor neemt om te voelen wat echt goed voor je is, toch? Ik gun deze 3 daagse iedereen, dus ben jij klaar om naast je carriere ook te vlammen in de rest van je leven? Ben je niet bang om je emoties, verdriet en geluk toe te laten? Volg dan deze training om zweverige principes zoals mindfulness en NLP tastbaar en bruikbaar te maken! Bedankt voor 3 topdagen Daniël!

Alex - Jeetje, wat waren dit geweldige dagen. Heb zelf mooie doorbraken ervaren en deze ook bij veel andere deelnemers gezien. Heb er ook een nieuwe familie bij gekregen, want er was zoveel veiligheid in de groep dat ik helemaal mezelf kon zijn en makkelijk contact kon maken met de anderen. Ben zo blij dat ik in deze 3 dagen ben gaan voelen wat ik echt nodig heb, welke patronen niet (meer) helpen en wat ik er aan kan doen om dit te veranderen. Dit is het gewenste en verlangde gevoel waar ik naar zocht en gevonden heb, echt gaaf! Ik ben nu op weg naar meer persoonlijke vrijheid en leef nu steeds meer een leven zonder verkramping. Super bedankt voor het gidsen Daniël!

Jasper - “Rust in je hoofd”, “relaxen” & “ontspannen”? Wat een onzin, dat doe je maar na je werk! Althans, dat dacht ik voor dat ik begon aan de training. “Ik ben toch relaxed?” en “Ik ga echt niet zen doen in een klas met van die hippie yoga broek mensen”.
Maar toch zei iets in mij dat het misschien wel een goed idee was. Ik ervaarde ook behoorlijk stres van werk en maakte best wat overuren. Dus misschien toch wat om te proberen. Ik kan niet anders zeggen dan: “Had ik dit maar eerder gedaan”.
Daniël begeleidde ons op een hele realistische maar toch ontspannen manier door het proces om helemaal tot rust te kunnen komen. Je gaat gedurende 3 dagen van een staat waarin je het allemaal spannend vind, naar een staat van pure ontspanning. Neem het vooral aan van een Elektrotechnisch ingenieur die botter was dan een ongeslepen mes. Ik raad je aan om dit te doen, als je er klaar voor bent om helemaal te ontspannen. Wil je beter worden in je werk, soft en hard skills en/of zoek je meer ontspanning op je werk en privé? Dan is deze training zeker iets voor jou!


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 11 november 09.00 uur t/m maandag 13 november 2023 19.00 uur

Kosten

Begeleiding


  • Daniël Albers helpt je om anders te kijken en dingen te bereiken die onmogelijk leken. Hij heeft hier al heel veel mensen mee geholpen en doet dit vanuit jarenlange ervaring als ontwikkelmanager, trainer, coach. Daarnaast is hij is ook auteur van het boek ‘als je anders kijkt’. www.alsjeanderskijkt.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld