MENU

Doorbraak 3-daagse

Wil je meer ENERGIE in je leven, meer RUST in je hoofd, meer GENIETEN van wat er al is of misschien wil je het wel ALLEMAAL? Dan is de doorbraak 3-daagse echt iets voor jou!
Je gaat leren hoe jij dingen kan bereiken die onmogelijk leken!

Als we dingen willen bereiken die onmogelijk leken is de aanpak om dit te doen soms eenvoudiger dan we denken. We moeten gewoon af zien te komen van denkpatronen die ons niet verder helpen, eenvoudig toch? Maar wat we vaak lastig vinden, is om deze bepaalde patronen ook echt te doorbreken. Want we willen wel iets anders en toch lukt dat maar niet, dat maakt het vaak verwarrend! Maar hoe komt dat nou denk je?

Het komt omdat we vaak dingen bewust willen oplossen. We willen snappen wat er aan de hand is en het dan oplossen. Maar situaties zijn vaak niet te veranderen, wat je wel kan veranderen is hoe je ermee omgaat! En toch doen we steeds hetzelfde, maar waarom is dat toch?

Omdat we vanuit onze westerse cultuur vaak hebben geleerd om alles met ons bewuste te doen, ondanks dat we maar voor ongeveer 2% gebruik maken van ons brein. De overige 98% is onbewust en veel interessanter om mee aan de slag te gaan om dingen te bereiken die onmogelijk leken.

Waarom kiezen voor de doorbraak 3-daagse?
In de doorbraak 3-daagse ga je nu echt los komen van jouw negatieve denkpatronen die een GEWELDIG leven in de weg zitten. Hiervoor in de plaats ga je zelf positieve denkpatronen aanmaken, waardoor jij je steeds een beetje beter gaat voelen en met plezier op weg gaat naar een geweldig leven. 

In dit ontwikkelprogramma maken we gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Mindfulness en nog veel meer andere technieken die succesvol zijn gebleken en ga je leren om zelf de regie te nemen over  je emoties en meer te ontspannen.

Dit ontwikkelprogramma is vooral geschikt voor mensen die meer rust willen krijgen in hun hoofd, meer in verbinding willen staan met zichzelf en een gelukkiger leven willen leiden.

Let op! De doorbraak 3-daagse is dus niet geschikt voor mensen:
- die liever alles bij het oude laten;
- die het liefst de weg van de minste weerstand kiezen;
- die anderen de schuld willen geven over wat er gebeurt in hun leven.

Hoe ziet de doorbraak 3-daagse eruit?
Op de eerste dag leer je ontspannen en ontstaat er meer rust in je hoofd en lijf. Daarnaast krijg je steeds meer inzicht waardoor de dingen in je leven nog niet gaan zoals je wilt en kom je erachter wat er voor nodig is om dingen te gaan bereiken die onmogelijk leken.

Op de tweede dag ga je vanuit ontspanning en de inzichten die je hebt opgedaan, leren negatieve denkpatronen te doorbereken en daar voor in de plaats positieve denkpatronen terugzetten. Deze dag gaat maken dat de lading van dingen wegvalt en er positieve energie voor terug komt.  De ervaring van deze dag is voor de deelnemers intens en bevrijdend, de meesten sluiten met een brede glimlach de dag af, omdat ze zelf hebben ervaren wat de kracht van ons brein is en hoe ze het kunnen beïnvloeden.

Op de derde dag raak je nog meer ontspannen en leer je hoe je straks, als je weer terug komt in je eigen drukke leven, zelf kan bepalen hoe je weer terug kan naar het niveau van ontspannenheid die je in deze dagen bereikt hebt. Je leert ook hoe jij je GOED kan voelen zonder reden en gaat een positieve toekomst voor jezelf uitstippelen.

Je wordt volledig ontzorgt, het klooster zorgt voor je eten, drinken en een 1- persoonskamer.

Schrijf je nu in, want het aantal plekken is beperkt!

Om te achterhalen of de doorbraak 3-daagse geschikt voor je is: bel Daniël op 06-39597682 of mail naar daniel@alsjeanderskijkt.nl. Ben je al overtuigd dat dit programma bij je past, meld je dan direct aan (aanmelding verloopt via de site www.alsjeanderskijkt.nl ).


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 26 november 09.00 uur t/m maandag 28 november 2022 19.00 uur

Kosten

Begeleiding


  • Daniël Albers helpt je om anders te kijken en dingen te bereiken die onmogelijk leken. Hij heeft hier al heel veel mensen mee geholpen en doet dit vanuit jarenlange ervaring als ontwikkelmanager, trainer, coach. Daarnaast is hij is ook auteur van het boek ‘als je anders kijkt’. www.alsjeanderskijkt.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld