MENU

Inspiratiediner Wie kies je om te zijn

Een inspirerende avond (inclusief maaltijd) voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis, inspiratie en reflectie op de vraagstukken van onze tijd. Want hoewel er van alles op je pad komt is er altijd een moment waarop je een keuze kunt maken.


“Wie kies je om te zijn is een aanrader voor iedereen. Het persoonlijke verhaal raakte diep en zijn gesprekken over thema’s als transitie en verbeeldingskracht vormde voor mij een enorme bron van inspiratie. Een bijzondere bijeenkomst, veel stof om over na te denken. Het zindert nog na.”

Een van de vele lovende reacties na een van de inspiratiedagen Wie kies je om te zijn onlangs in klooster Huissen.  Dus we zijn blij te kunnen aangeven dat we nu ook diner-avonden ‘Wie kies je om te zijn?’ kunnen aanbieden! Reserveer snel je datum als je zeker wilt zijn van een plek.

Roek Lips brengt een openhartig en bloedeerlijk programma over ‘opnieuw kiezen om te zijn, in een periode dat niets meer vanzelfsprekend is.’ 

En met recht van spreken…. Roek Lips trok volle zalen met zijn levendige theaterprogramma, schreef succesvolle boeken (onder meer: Wie kies je om te zijn en De wereld dat ben jij) over de bijzondere mensen die hij portretteerde in tekst en beeld. En toen sloeg het noodlot in december 2022 opnieuw toe: een acute leukemie zet zijn leven volledig op de kop. Waar de dood van zijn zoon Job de eerste crisis creëerde kwam nu de tweede: een levensbedreigende ziekte. En toch… een ervaring die ook veel bracht. Gevat in een persoonlijk verhaal op deze avond over ‘Wie kies je om te zijn?’ Kwetsbaarder en gelaagder dan ooit. Hoe kun je betekenis geven aan crisis? 

Een bijzondere avond, dat kan niet anders!  

Bekijk ook de volgende video:

Programma:
18.00 uur: aperitief
18.30 uur: diner
20.00 uur: aanvang inspiratieavond
21.30 uur: drankje en gelegenheid om met elkaar na te praten


Meer informatie

Datum

  • Donderdag 5 september 2024 van 18.00 - 21.30 uur
    Code: 24305

Kosten

Meer info over tarieven

Begeleiding


  • Roek Lips
    . Voormalig bestuurder, is schrijver, mentor, film- en theatermaker en begeleider van retraites. Toen in 2011 zijn 18-jarige zoon Job onverwacht overleed koos hij ervoor om zijn leven een andere wending te geven. Gefascineerd door de vraag; wat is werkelijk van waarde? 

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld